Hedera Group

Länken i vården

Vi erbjuder personlig assistans, bemanning och rekrytering inom vård och omsorg.

VårdbemanningPersonlig assistans

Affärsdriven Konsultchef till Hedera Doctor

Vi expanderar vårt team i Stockholm! Bli en av oss!

Hedera Group söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa!

Hos oss är den ena dagen sig aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på Hedera Group arbetar tillsammans för att nå resultat genom att bygga långsiktiga relationer med både kund och konsult. Det är på detta sätt vi kan vara den bästa arbetsgivaren för våra konsulter och den mest trygga partnern för våra kunder.

Nu söker vi en konsultchef till vårt affärsområde Hedera Doctor, där vi ser en stor potential med starka etablerade varumärken som Hedera Medical, Svensk Läkartjänst Lil AB och Läkarresurs. Vårt mål är att bli marknadens vassaste och mest affärsmässiga bemanningsteam och nu har du chansen att bli en av oss!

Vi erbjuder ett varierat arbete med stor frihet och ansvar. Du kommer att få ett gäng kompetenta kollegor som har stenkoll på branschen. Vi jobbar i en platt organisation med korta beslutsvägar där det går att påverka och förändra i snabb takt. Som vår nya kollega kommer du vara en nyckelspelare i att vi lyckas och når dit vi vill!

Om tjänsten:

- Du arbetar med eget kund och budgetansvar och helhetsansvar för bemanningsaffären. Stor del av din tid kommer att läggas på att rekrytera nya konsulter och matcha rätt konsult med rätt uppdrag. Framgång kommer genom ett ständigt inflöde av nya kandidater och förmåga att bibehålla relationer med befintliga kandidater som arbetar för dig. Du har stor frihet att själv vara med och utforma din arbetsdag.

Om dig:

Vi ser att du som söker till oss jobbar i en liknande roll idag med erfarenhet av sälj och bemanning/rekrytering av läkare eller sjuksköterskor.

Du behöver ha en god kommunikativ förmåga då stor del av din tid kommer att spenderas på att bygga relationer med nya och befintliga konsulter och kunder. Erfarenhet av försäljning är meriterande. Du är driven och får saker gjorda och du sporras av att stänga långsiktiga och hållbara affärer. Du kommer att arbeta med flera parallella uppdrag och processer samtidigt varför det är viktigt att du kan strukturera ditt eget arbete. Du är en god administratör då tjänsten innehåller en del administrativa arbetsuppgifter.

Vid sidan av erfarenheten, är det viktigaste för oss att du är prestigelös och ser samarbete som vår största framgångsfaktor – vi når våra mål tillsammans!

Snabbfakta

Anställningsform: Heltid

Ort: Stockholm

Tillträde: omg/enligt ök

Sista ansökningsdag: 10 april

Information: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan! Märk din ansökan med Konsultchef Hedera Doctor i ämnesraden.

Har du några frågor?

Risto Urdzanov
risto.urdzanov@hederagroup.se
070-792 68 93

Välkommen med din ansökan!