Hedera Group

Länken i vården

Vi erbjuder bemanning, kompetensförsörjning, rekrytering och tjänster inom vård och omsorg.

VårdbemanningPersonlig assistans

Styrelse Hedera Group

Bertil Haglund – Född 1957 – styrelseordförande

Invald: 19 november 2015

Aktieinnehav: 3 914 842,
131 327 TO4

Civilekonom. Entreprenör och företagsbyggare. Ägare till Lectica AB, som är ett familjeägt investeringsbolag. VD för NGS Group år 2004 – 2010. Därefter styrelseledamot fram till 2015 och en av huvudägarna i NGS Group fram till 2010. Arbetat inom SEB med bank/finans. Grundare till Tellus Leasing AB, finansbolag som såldes till Peab sfären. Grundare av TjänsteGruppen i Malmö AB, ett personaluthyrningsföretag som såldes till WM-data 1998. Grundare till ett telemarketing-, agentur- och momskonsultföretag under nittiotalet. Ekonomi- och finansdirektör i Busslink 1999.

Övriga styrelseuppdrag: Lectica AB, Stureplanskliniken AB, Luxoro AB, Förvaltnings AB Kronopark, Rent a driver AB, Mentor HB och Olsano AB.

Dan Olsson – Född: 1965

Invald: 7 maj 2021

Aktieinnehav: 0

Dan är utbildad ekonom och hans senaste tjänster innefattar VD för Team Olivia Group, VD för Helsa och VD för Unilabs. Dan har lång erfarenhet från exekutiva tjänster inom vård och omsorg. Övriga styrelseuppdrag är Integrated Diagnostics Holding Plc, Svenska Labex AB, IDL Biotech AB och Nämndemansgården i Sverige AB.

Åsa Linde-Tornée – Född: 1963

Invald: 7 maj 2019

Aktieinnehav: 0

Jurist. Head of Human Resources ForSea AB I Helsingborg. Har varit Interim direktör på Doro AB, Ansvarig för Bring HR-center och förhandlingschef. HR-chef för Bring och Frigoscandia AB. Central förhandlare inom Transportgruppen. Inga övriga styrelseuppdrag.

Stig Engkrantz – Född: 1968

Invald: 7 maj 2019

Aktieinnehav: 0

Civilekonom. Tidigare VD och koncernchef för Dedicare AB. Även varit VD för Poolia IT. Har lång erfarenhet av bemanning och främst inom vård. Övriga styrelseuppdrag är Transvoice och Upplands Bro kommunfastigheter AB.

Revisor - Lars Kylberg

Auktoriserad revisor, PriceWaterhouseCoopers